Min historie med Tilbage til Fremtiden

Find kort velkomst nederst på forsiden‚Äč

Mit første minde med BTTF er at sidde i mit barndomshjem og se filmen sammen med min far. Fra første sekund var jeg tryllebundet. Min unge hjerne elskede, at Marty lever frygtløst og uden at lære af sine fejl... Det gav mening!

Fra første scene med eksploderende kæmpehøjtaler og skateboard-ture bag på biler, til sidste strofe af den velkendte pompøse temamusik; Jeg var facineret og imponeret! Marty McFly gjorde alt det, han ikke skulle og ikke måtte, men fik altid fundet en løsning på tingene. 

På trods af, at jeg ikke helt levede mit liv på samme måde, kunne jeg relatere, og følte at jeg var Marty McFly! Og den drengede del af mig i dag ønsker da stadig at tro, at jeg har noget Marty tilbage i mig...

Det fortæller flere af vores værelser i huset da også i dag. Jeg samler ikke på hverken frimærker eller dyre ure. Nej, jeg samler på ting fra Trilogien. Ægte ting, som blev brugt i filmene eller i produktionen, kopier af ting, merchandice, autografer og meget mere. Det er min lille nørdede verden, og drengedrømmen der stadig vokser og får lov til at leve...

Jeg har i løbet af årene fået kontakt til både skuespillere, folk bagom filmene, personer som stadig arbejder med bilerne, filmene og deres props. Eventfolk, merchandicebutikker og en verdensomspændende fanbase. 

Da Maria, uden viden om min "hobby", valgte at hun ville se Tilbage til Fremtiden på vores første date/filmaften, måtte jeg da også gøre hende til min kone!

 

Forlovet til BTTF event i London

Det gjorde jeg forarbejdet til i London, da vi besøgte Secret Cinema´s opførsel af Back to the Future i 2014. Jeg havde snakket med holdet bag, og fik lov til at gå på knæ på Courthouse trappen foran 3000 tilskuere og forfatteren på Trilogien, Bob Gale.

Hun sagde Ja.

Bryllup

Med vores historie sammen kunne det jo ikke være anderledes, end at brylluppet selvfølgelig også skulle indeholde elementer fra vores (nu fælles) yndlingsfilm.

Fra gemte strofer i kirkemusikken til en temakage og andre små ting, var vores gæster underholdt med hints og henvisninger gennem hele bryllupsfesten. 

Bryllupsrejsen

Det skulle da heller ikke være anderledes, end at bryllupsrejsen skulle indeholde Tilbage til Fremtiden.

Første uge havde vi med hygge og romantik i Miami og Key West.

Men anden uge blev holdt i LA til BTTF 30års jubilæumsfest "We´re Going Back" med fejring af "BTTF day" Oct. 21st 2015, location tours, møder med stjernerne, hoverboards, tidsmaskiner, "Enchantment under the sea"-dance og meget meget mere...

Enchantment under the sea dance 2015

Se et klip fra WGB fejringen af 30års jubilæet med en præcis genopførsel af festen som gjorde, at "Lorraine" og "George" alligevel fandt sammen.

Se hvem der dukker op blandt stjernerne ca. 1.21min. inde i filmen :-)

21 Okt. 2015 - BTTF-day